Локомотив ПловдивТопФутбол

Карагарен: Благодаря на феновете на Локо! Мачът с Тотнъм и 6:0 над Ботев са уникални моменти

Крилото на ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен даде изключително интересно интервю, в което коментира първите си впечатления от атмосферата в новия си клуб, като също така благодари и за приза “Футболист на годината” в Локомотив Пловдив.

” В началото винаги е тежко, на лагер няма как да е лесно. Мисля, че с добри тренировки и малко време всичко ще се подреди.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В ЦСКА са събрани много добри футболисти и с един добър колектив можем да стигнем много по-далеч от мястото на което се намираме. Лично за мен мога да обещая, че ще направя всичко възможно, за да се представям на много добро ниво.

tribunasofia

Хубаво е, че съм играл с Райън и Парвиз в Локо, това ще ми помогне, но освен всичко това имам и мачове с други 4-5 момчета в националния отбор.
Имам много паметни моменти с Локомотив, но мога да отлича двубоя с Тотнъм, което беше нещо нереално за мен. На “Лаута” да играеш срещу Тотнъм е фантастично. Победата над Ботев с 6:0 също е уникален момент, също така взехме две купи. След това победихме Лудогорец в Разград и взехме Суперкупата. Хубавите моменти са наистина много и не мога да изброя всички.
bet365
Има горчивина за поражението от Тотнъм, но беше сладко, че се доближихме до такава голяма класа и видяхме колко сме далеч от истината. Щом те са футболисти ние не знам какво сме.
Бях много щастлив, че феновете на Локо ме избраха за №1. В предишните години също съм получавал награда, но в повечето случаи съм бил втори. Искам да благодаря на всички фенове, които са гласували за мен и съм ги радвал, наистина благодаря”, заяви Бирсент Карагарен пред “Гонг”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker