Локомотив ПловдивТопФутбол

Капитанът на Локо: Този мач ще е награда за всичко, което правим през последните две години! Жалко е, че няма да има публика

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев коментира жребия за Лига Европа, който отреди неговия тим да се изправи срещу английския гранд Тотнъм.

“Не мисля, че изтеглихме късата клечка. Този мач ще е една награда за това, което правим през последните две години. Мисля, че това да се изправиш срещу Жозе Моуриньо и Тотнъм, срещу такива футболисти и срещу финалист на Шампионска лига отпреди година, е върхът в нашите кариери. Мисля, че абсолютно нищо не можем да загубим от този мач. Единствено съжалявам, че заради ситуацията, в която сме, такъв мач ще се играе пред празни трибуни. Жалко е, че нашите фенове няма да имат възможността да се докоснат на живо до отбор като Тотнъм, но все пак мисля, че жребият е перфектен за нас и ще можем да видим колко сме далеч от най-големите”, започна Илиев.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Домакинството със сигурност оказва влияние, въпреки че ще сме без публика, но винаги, когато играеш вкъщи, имаш повече самочувствие, по-спокоен си. Що се отнася до това, че те все още не са в сезон, това е така, но е ясно за всички, че английските отбори неглижират този турнир, в този ред на мисли се надяваме да подценят и нас и да успеем да им се противопоставим”, заяви Митко за “Спортал”.

tribunasofia

“Успехите и трофеите на Моуриньо, които е завоювал в най-големите първенства и в най-големите отбори, говорят достатъчно за него. Мисля, че няма човек, който да не признае това, че е специален, не случайно такъв му е прякорът. Той е човек, който благодарение на харизмата и качествата си, в последните години се превърна в един от най-успешните мениджъри във футболната игра”, продължи капитанът на “смърфовете”.
“Със сигурност бих сменил фланелката си с най-добрия им футболист – Хари Кейн, но те имат много добри футболисти. Всяка година се борят за топ 4 в най-силното първенство, така че ще видим тогава какви ще бъдат рестрикциите, но със сигурност ще бъде хубаво да останат някакви спомени от този голям мач, защото в Пловдив са идвали големи отбори като Ювентус и аз се радвам, че точно на нас се падна честта и възможността да докараме още един от европейските грандове”, завърши Митко Илиев.

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker