Ботев ПловдивФутбол

Капитанът на Ботев (Пд) пропуска следващите два мача на тима

Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов ще пропусне следващите два мача за своя отбор – срещу Верея и Лудогорец от шампионата на Първа лига.

Полузащитникът на “канарчетата” получи жълт картон при гостуването на Берое през уикенда (загуба с 2:3 за “канарите”), който е негов девети, затова и санкцията му е от 2 мача.

Добрата новина за треньорския екип на Ботев е, че Балтанов ще бъде на линия за изключително важния реванш за Купата на България срещу Славия. Срещата с “белите” в София е на 24 април, а след първия мач пловдивчани имат преднина от 2:1

Като цяло, картоните в “жълто-черния” тим сериозно натежаха в последно време. В момента четирима футболисти са с по 4 картона и са застрашени с наказания за 1 мач. Това са Дуде Ндонгала, Густаво Афонсо, Серкан Юсеин и Стивън Петков. Ако някой от тях получи картон срещу Верея (сряда), то той няма да може да вземе участие в мача с Лудогорец – така обаче ще се изчисти за мача за Купата срещу Славия.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker