Ботев ПловдивФутбол

Капитанът на Ботев Иван Цветков празнува рожден ден

Капитанът на Ботев Иван Цветков навършва днес 35 години. Нападателят, който е един от най-големите любимци на бултрасите започна трети си сезон в Ботев, а съвсем скоро може и да влезе в топ 20 на голмайсторите на “канарчетата” в елита.

Цветков още като юноша заминава в Холандия и започва в мъжкия футбол от Хеернвеен, играе още в Веендам, Цволе, Хелмонд Спорт, Спарта Ротердам, преминава и през турския Сиваспор, азербайджанския Хазар, преди през 2011 да се завърне в родния Пирин да дебютира за него в “А” група и да го спаси от изпадане. След административното изваждане на тима обаче Цветков преминава в Левски, а от сезон 2012/2013 е собственост на Ботев, където записа до момента 65 срещи и реализира 26 попадения във всички турнири.

Вчера Цветков си направи и чудесен подарък за рождения ден, след като реализира срещу Хасково и откри резултата, а малко по-късно и асистира за втория гол на Лъчо Балтанов.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg пожелава на Иван Цветков много здраве, щастие и успехи!

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker