Локомотив ПловдивТопФутбол

Камбуров: Шампионската титла с Локо е сред най-хубавите моменти в кариерата ми

Нападателят на Берое Мартин Камбуров сподели, че два са най-хубавите моменти в кариерата му. 40-годишният свиленградчанин в неделя изравни рекорда на Петър Жеков по отбелязани голове в А група като вкара на Ботев (Враца) 253-ото ми попадение. 154 от головете са с екипа на любимия му Локомотив Пловдив.

“Със сигурност моментът, когато изравних рекорда, ще остане в съзнанието ми. Също и когато станах шампион с “Локомотив” Пловдив. Тогава също станах голмайстор на първенството. Имам много добри моменти в кариерата си. Като се върна назад се гордея. Със сигурност има някои неща, които не съм успял да постигна. Но не трябва да гледам назад, а само напред и се наслаждавам на всичко това, което съм постигнал. За нищо не съжалявам”, сподели голмайсторът в предаването “Тази сутрин”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Целта ми е да съм жив и здрав и да се наслаждавам на играта оттук нататък. Никога не съм тръгвал за нещо на всяка цена. Искам да се наслаждавам, а какво ще се случи… Ще видим. До декември имам договор. Надявам се да го изпълня, да помагам на “Берое”, да допринасям с моите голове да има повече точки. До декември със сигурност ще играя и след това не знам. Договорът ми изтича. Трябва да видя как ще се чувствам физически”.

Нападателят беше категоричен, че родният шампионат не е толкова лесен, като направи сравнение с първенствата на Китай, Гърция и Обединените арабски емирства.

“Навсякъде е трудно. Нашето първенство, колкото и да го подценяват някои хора, е доста трудно. Виждал съм тук за 20-годишната си кариера доста футболисти с големи визитки и накрая си тръгват с по гол и половина, не могат да се адаптират. Така че нашето първенство не е лесно за игра. В Китай, особено с тези милиони, които наляха във футбола, вдигнаха нивото на отборите. Навсякъде е трудно. Въпросът е да се приспособиш по най-добрия начин и да си намериш точния отбор”, каза Камбуров и добави:
“Аз съм родом от Свиленград. Баща ми е първият човек, който в махалата ми подаде топката и ми показа как да жонглирам. Посвещавам му го, защото сега и аз имам син и знам какво е синът ти да успее от един малък град да изравни рекорд на 47 години. Сигурно е най-гордият човек и затова му го посветих на него. Сина ми, съпругата ми, приятели, близки хора бяха на стадиона. По принцип не съм много привърженик, но… моментът беше такъв. Радвам се, че когато те бяха на стадиона, успях да отбележа този гол”, каза нападателят.

Парадокс е, че Камбуров няма гол за националния тим и има само 15 мача в дългата си кариера.

bet365
“За националния мога да кажа, че твърде малко бях викан. Мога да кажа, че само Христо Стоичков като беше селекционер бях постоянно викан. Но тогава Бербатов играеше в топ отбор като “Манчестър Юнайтед”. По-малко ми се даваше шанс и не ме използваха като централен нападател. Да не звучи като оправдание, но наистина в българския национален отбор знам как стават нещата. Твърде малко шансове ми даваха за игра. От там е това, че нямам гол за националния отбор, а не от това, че нямам качества. Напротив – доказал съм го през годините. Мен никога никой не ме е бутал”, заяви категорично той.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker