Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Камбуров подгонва историята

На Мартин Камбуров му трябват два гола до историята! Ако се разпише в задаващите се два кръга срещу Лудогорец и Нефтохимик, свиленградчанинът ще стане единственият футболист в елита, който може да се похвали, че е вкарвал попадения на всичките 14 състава в нея! Куриозното е, че таранът има гол и срещу настоящия си тим Локомотив Пд, реализиран преди време с екипа на софийския му съименник. В момента от съставите в елита Камбуров не е вкарвал само на Лудогорец и Нефтохимик. Двубоят с делиорманци е в неделя в Разград, а следващата седмица нафтата идва на Лаута и Мартин може да оформи историческото си постижение.

Проблем за Камбуров може да се окаже традицията! До момента и в двете си гостувания на Лудогорец Локомотив няма отбелязан гол. Първото бе на неутралния терен в Каварна и завърши 0:0. Във второто тази пролет черно-белите удържаха до 89-ата минута същия резултат, когато падна гол за Лудогорец, оказал се впоследствие и шампионски. Самият Мартин пък е налегнат от сериозна голова суша. Откакто оглави класирането при голмайсторите с 10 попадения, той не се е разписвал вече близо 400 минути.

Може би стимул за него в Разград ще бъде присъствието на Константин Динев. Босът на Локо Пд ще е отново на стадиона, като най-вероятно пак ще изгледа мача в компанията на Кирил Домусчиев. Силните хора на Лаута и в Разград наложиха вече двегодишна традиция да гледат близо двубоите между техните състави като гаранция, че ще има феърплей на терена.

“7 дни спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. “Двубоят с делиорманци е в неделя в Разград”

    Не е в НЕДЕЛЯ! Другите турци играят в Пловдив в Неделя!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker