бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Камбуров: Оставам в Локомотив, искам да завърша кариерата си тук

След като Локомотив (Пд) официално оцеля в “А” група, капитанът на пловдивчани Мартин Камбуров сподели в интервю за “7 дни спорт” радостта си от успеха и намеренията си, свързани с клуба. Той коментира и слуховете за близките му отношения с хора от “Сдружение за Локомотив”

Ето какво каза той след оцеляването: “Целта ни беше да се спасим и го направихме, вече може да се каже, че ни е по-спокойно. Всички знаят как се събра отборът 5 дни преди началото на първенството, без подготовка, дори нямаше достатъчно футболиста за мача с “Левски” на Герена. На тази база целта ни нормално беше да оцелеем”.

На въпроса дали Кирил Котев го убеждава да се присъедини в Черно море той отговори така: “Няма нищо такова. Аз казах, че оставам в Локомотив и искам да завърша кариерата си тук.”

А пък слуховете, че той има близки отношения с хората от сдружението и че едва ли не е един от шефовете в съблекалнята той коментира по следния начин: “Шеф не съм бил и няма да бъда, бил съм капитан и един от футболистите в Локомотив. Шеф не съм бил на никого. Аз не съм определял заплати или премии, има си хора, които са го правили. Бил съм лидер на отбора, но само на терена и мисля, че е нормално и съм си го заслужил.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker