Локомотив ПловдивФутбол

Камбуров за Лудогорец: Селска работа

Голмайсторът на Локо Пловдив Мартин Камбуров коментира дек­ларацията на Лудогорец. В нея бе замесено и неговото име. Разградчани твърдят, че е пълна лъжа, че Козмин Моци е признал пред нападателя, че е извършил нарушение за дузпа с червен картон през първото полувреме.

“Селски работи. Аз знам какво ми е казал Моци. Много добре разбирам. Лудогорец са отборът с жалбите. Да си ги пускат. А пък и няма нужда ня­кой да ми казва в конкретна­та ситуация, че е 2000 про­цента дузпа и червен картон. Аз участвах в нея.

Те търсят нарушение горе, а то е долу, в крака, с който замахвам. При минаването Моци ми за­кача крака при самия удар. Има нарушение. Който разби­ра от футбол, знае, че има дузпа, футболните хора от Лудогорец също. Сега Петричев, тези, дето пишат декла­рациите, тези в канцелария­та няма как да разбират от футбол”, заяви Камбуров пред “Тема Спорт”.

“Искам да уточня, че не на­падам Лудогорец. Те са най-добрият отбор и заслужават да бъдат шампиони. Не желая да влизам в полемики. Уважавам ги заради резултатите, които постигнаха у нас и в Европа, и за това, което пра­вят с клуба. Но да им коментирам всяка декларация… те може да си пишат постоян­но. Те си знаят”, завърши на­падателят.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker