бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Камбуров: Ако са играли за мен, благодаря, че ми подаваха

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров благодари на своите съотборници, че са му подавали при победата с 4:1 над Марек, в която реализира хеттрик и така изпревари Антонио Аниете от Левски в надпреварата за голмайсторския приз.

„Искахме да покажем, че сме по-добри от Марек и заслужено оставаме в групата. Радващо е, че много рано вкарахме гол и това ни даде повече самочувствие и спокойствие до края на мача”, каза той след двубоя.

„Остават ни още два мача. Ще се опитаме да играем за нас и за едно добро представяне. Ако има възможност да вкарам още, разбира се ще се възползвам. Ако днес отборът е играл за мен, благодаря на момчетата, че ми подаваха и че имахме добри атаки. Днес само аз имах доста възможности пред вратата на Марек. Но първия гол падна доста рано и мачът стана супер отворен”.

„Няма формула за головете. Има хора, които могат да бележат, а други да подават, така че това си е до човек, до индивидуалност”, добави той.

Камбуров говори и за положението в пловдивския клуб, като заяви, че се надява на положително развитие.

„Новото първенство ще започне много рано, а още няма никаква яснота около бъдещето на Локомотив. Двете групи в Локомотив се делят и не могат да се обединят, ще бъде тежко. Но ще изчакаме. Имаме още два мача. Трябва да ги изиграем като хората. Оттам нататък какво ще бъде бъдещето, ще видим всички заедно. Аз не мога да кажа. Иска ми се да има някакво положително развитие”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker