бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Как Локомотив излезе и научи Левски на футбол и къде спечелиха “черно-белите” двубоя на Лаута

Вчера Локомотив (Пловдив) направи изключително важна крачка към това да пренапише отново историята си.

И то да я пренапише за втори път, в рамките на една година. ”Черно-белите” излязоха, набиха и научиха Левски на футбол. Бързо, лесно и ефективно “смърфовете” показаха как се играе любимата ни игра и си тръгнаха с комфортно предимство преди реванша.

Разглеждайки фотогалерията на TribunaPlovdiv.bg от мача се вижда и още една щриха от двубоя. А, именно, че Локомотив може би спечели този мач още преди първия съдийски сигнал на Ивайло Стоянов.

Вижте кадъра по-горе, мотивацията във всеки един играч на ”смърфовете”, викащите с пълно гърло Димитър Илиев и Анте Аралица… това казва достатъчно.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

След началото на мача нещата изглеждаха така, както и на фотоса по-горе. Домакините играеха изключително комплектовано, избутваха Левски и ги принуждаваха да грешат. А, софиянци им се вързваха на стръвта. Опитаха индивидуално да пробиват, което на практика бе невъзможно срещу добре комплектованата чета на Бруно Акрапович.

Всичко това даде ефект в 23-ата минута когато Димитър Илиев скри топката на ”сините”, точно като на кадъра по-горе.

Янис Каргас реши да пробива изнесената халфова линия на домакините, подпомогната от Анте Аралица, загуби топката и тя попадна в Лукас Масоеро.

Той с техничен пас разцепи защитата на гостите и кълбото попадна в капитана Илиев, който магически с левачката препарира Миятович за 1:0.

След като откри резултата, тима на Акрапович не се прибра да брани резултата, а продължи да натиска. Локомотив продължаваше да бие Левски само със заставане, а слабите бекове на Петър Хубчев бяха тотално компрометирани от крилата в черно-бяло.

Дойде и 44-ата минута, когато Локомотив удари за втори път. Приятно изненадващото ново попълнение Салинас подаде към Умарбаев, който се възползва от липсата на бек до него и пусна към Томашевич.

Хърватинът елегантно свърши черната работа и елиминира вратаря на гостите заедно с половината защита на Левски, подавайки на Бирснет Карагарен, пред който бе останала празната врата.

Първото полувреме завърши, а по нищо не личеше, че Левски може да направи каквото и да е в тази среща. На стражът на пловдивчани Мартин Луков дори не му се бе налагало да прави едно спасяване за първите 45 минути…

Втората част започна, а атмосферата на Лаута започваше да ескалира. Старши треньорът на гостите Петър Хубчев бе намерил утешението в треньорската кабинка и не се показваше дори при смените в тима си.

В същото време Бруно Акрапович започваше да бетонира отбора си. Вкара снажния Малембана, който до края на срещата не пропусна и топка. Часовникът тиктакаше, а Локомотив продължаваше да води комфортно с 2:0.

Локомотив буквално се забавляваше на теренаТака локомотивци успяха да постигнат своята задача. За тях важно бе да не допускат гол в първия мач като домакини, а преднината от два гола е повече от добре дошла.

bet365
2:0 обаче е коварен резултат и то пред очертаващия се да бъде пълен до краен предел стадион на ”Герена”. ”Смърфовете” ще трябва да внимават доста и най-вече, да не излизат, за да пазят резултата.

Защото Локомотив вчера се бори за всеки сантиметър и показа, че е по-качествения отбор от двата.

Оцени играта на Локомотив вчера в анкетата по-долу и виж какви са оценките на екипа на TribunaPlovdiv.bg за представянето на “черно-белите”.

Твоята оценка и тази на TribunaPlovdiv.bg за мача

Тактически
Игрово
Първо полувреме
Второ полувреме

Общ резултат

Отлично изигран тактически и игрово мач. Страхотно първо полувреме, пресираха играчите на Левски и не им дадоха никакви шансове за изява. През втората част се отдръпнаха назад и оставиха инициативата на противника. Рискуваха да допуснат гол, но в общи линии перфектен мач за Локомотив. Как игра Локомотив според теб? Дай своята обща оценка по-долу!

User Rating: 4.35 ( 32 votes)

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker