бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболНационалиПловдивчани

Йоанна Атанасова: Започнахме притеснено

Националният отбор на България за девойки младша възраст започна по неприятен начин участието си на Европейското първенство, на което е домакин – с 0:3 от Чехия. Не е лесно да се говори след такъв мач, но като истински капитан Йоанна Атанасова застана пред BGvolleyball.com след края на двубоя.

“Според мен започнахме много притеснено и това ни повлия. Иначе можеше много повече да дадем във всичките геймове. Загубихме, но няма какво повече да мислим за този мач, утре излизаме за победа. Публиката? Определено ни помогна, все пак в наша зала и стените помагат. Мисля, че още утре ще изчистим грешките, защото днешният бе първи мач на такова високо ниво за повечето от момичетата. Дали е трудно да си капитан? Не е лесно, но не е въпроса дали е трудно или лесно, а дали се справяш и дали останалите ти гласуват доверие. Това е най-важното.

bgvolleyball.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker