betano колело на късмета
Ботев ПловдивФутбол

И КПБП започна да пита: Какво става със ст.”Христо Ботев”?

Тази сутрин обединените привърженици на Ботев (Пд) – КПБП – изпратиха писмо до ръководството на ПФК Ботев Пловдив, с което търсят отговори на някои важни въпроси около ст.”Христо Ботев”.

TribunaPlovdiv.bg публикува писмото без редакторска намеса:

До собствениците и ръководството на ПФК Ботев Пловдив

Уважаеми господа,

както най вероятно сами сте забелязали общественото недоволство във връзка с ремонта на стадион Христо Ботев както и цялостното управление на Клуба започва да ескалира. Ние като официален фен клуб с близо 2500 редовни членове сме длъжни да Ви зададем най належащите и наболели според нашите членове въпроси свързани със състоянието на Стадиона както и цялостното управление на Клуба.

Нашето единствено желание е отговорите на тези въпроси да дадат лично членовете на ръководството на Клуба а ако е възможно и собствениците в насрочена от тях самите официална пресконференция. Надяваме се да приемете това писмо достатъчно сериозно защото зад него стоят хиляди фенове на най-стария клуб в България.

Въпросите на които търсим официални отговори са следните :

1. Какви са причините ремонтът на стадион Христо Ботев да е все още стопиран?

2. Кога ремонтът ще бъде възобновен? Бихме желали точен и ясен отговор на това .

3. Защо строителния обект е в окаяно състояние а струващия близо 750 000 лв терен бе оставен на произвола на съдбата и в момента състоянието му е практически неспасяемо прилагаме нужните снимки подкрепящи това твърдение ?

4. Наскоро призовахте феновете да подкрепят отбора само с разрешените от БФС начини за да не тежат допълнително на финансовото състояние на Клуба.

Защо обаче не се обръща нужното внимание на струващите в пъти повече грешки на хора работещи в него. Кой ще поеме отговорност за меко казано неадекватните трансфери на контузени играчи, които прекарват половината от времето си в Клуба в операции и лечения, струващи прескъпо както финансово така и игрово отразяващо се на цялостното представяне на тима ?

Ботев Пловдив е клуб с вековни традиции предизвикващ широкобществен интерес и подкрепян от многобройна публика Целта на това писмо е най -наболелите въпроси свързани с управлението на Клуба и довършването на нашия дом стадион Христо Ботев да достигнат до широката жълто-черна общественост.

УС на Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker