Ботев ПловдивФутбол

Италиански скаути пристигнаха за двама таланти от Ботев

Италиански скаути са набелязали трима таланти от родното първенство. Двама от тях са от пловдивския “Ботев”, като това са младежките национали Цветелин Чунчуков и Милен Гамаков. Третият харесан футболист на Апенините е голмайсторът на Берое Венцислав Христов. Заради тях в ложите на стадиона в Коматево седнаха няколко италиански мениджъри. Както е известно, “Ботев” се наложи с 3:1 срещу Берое.

“Мои приятели, главният скаут на Дженоа и агентът на лидера в Серия “Б” Фрозиноне, са с мен на трибуните в Коматево. Следят Милен Гамаков, Цветелин Чунчуков и Венцислав Христов. Ще идват и друг път, като ще гледат футболисти и от други отбори”, разкри мениджърът Милен Георгиев.

Импресариото допълни, че вече негов клиент е нападателят на “Ботев” (Пловдив) Цветелин Чунчуков. “Вече представлявам Цецо. Момчето се развива в правилната посока, разгръща потенциала си”, добави Милен Георгиев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker