НационалиТопФутбол

Истинска мистерия около България – Унгария! За момента мач на “Колежа” няма да има

Истинска мистерия е обвила предстоящата евроквалификация между България – Унгария, която трябва да се изиграе на 16-ти ноември.

Все още не е ясно къде и дали изобщо ще се изиграе двубоя между “лъвовете” и “маджарите”, като за момента мачът няма да се провежда на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

Това потвърди кметът на града Костадин Димитров, който все пак поясни, че утре събира своя екип и ще се вземе най-доброто решение за града и страната.

profittips-the best football tips

Ще има ли мач на стадион “Христо Ботев”?

– Фактологията е следната: в петък ние получихме писмо от изпълнителя, което ясно показва, че стадионът е опасен. Имахме и справка с Министерството на вътрешните работи, с директора имахме размяна на кореспонденция, която упоменава по някакъв начин и притеснение за сигурността на гражданите на Пловдив.

На база на тези два факта и това, че Българският футболен съюз закъсня с подаването на тяхното заявление, ние в петък издадохме невъзможност за провеждането на тази среща на територията на любимия ни стадион “Христо Ботев”. Оттук нататък в съботните и неделните дни администрацията не работи и ние не можем да променим нашето си становище. Освен това нямаме постъпили официални данни и нищо не налага тази промяна до този момент.

Работим на базата на документация и фактология. Не работим на базата на някаква принуда. Така че се надявам наистина да имаме необходимите доказателства и факти в която и да е от двете посоки.

Има ли шанс този двубой да се проведе в Пловдив?

– Утре сутринта отново ще се запознаем с фактите. Ще събера екипът, който работи в петък, и вчера имахме кореспонденции по телефоните, и се надявам да вземем най-доброто решение за града и съответно за страната.

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker