бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Интер ще излиза от кризата срещу окриления Лацио

Деветнадесетият кръг в Серия А предлага на феновете на Калчото нови интересни и непредвидими мачове.

Безспорно най-интересната среща от кръга ще бъде на стадион “Джузепе Меаца”, където Интер посреща коравия тим на Лацио в битка за квотите, даващи право на участие в Шампионската лига догодина.

“Нерадзурите”, водени от Лучано Спалети, развалиха Коледните празници на своите фенове, нареждайки един след друг няколко негативни резултата, които поставиха под въпрос способността им да се борят за нещо повече през сезона.

Мауро Икарди и компания не са усетили вкуса на победата през последните четири срещи от шампионата, допускайки две поредни загуби от непретенциозните Удинезе и Сасуоло. Към това представяне можем да прибавим и отпадането им от Купата на Италия пред няколко дни. Интер отстъпи с 1:0 от изпитващия сериозни проблеми през настоящата кампания отбор на Милан след продължения.

Трябва да се обърне и специално внимание на слабото представяне на атаката на “черно-сините”, която е отбелязала едва едно попадение, дело на Мауро Икарди. “Нерадзурите” просто не намират правилния път към вратата на противника, а за това голяма вина има предвидимата игра на тима както по крилата, така и в центъра на терена.

От другата страна е петият в Калчото Лацио, чиято цел през сезона също е влизане в групите на Шампионската лига. Момчетата на Симоне Индзаги играят на три фронта – Лига Европа, Купата на Италия и Серия А, но въпреки това се представят на едно похвално ниво. Водени от Имобиле, “орлите” са опасност за всеки отбор. В последните си четири двубоя (два за шампионата и два за Купата) “лациалите” са постигнали три победи и едно равенство, а дванадесетте попадения, отбелязани във вратата на противниците им, говорят за добрата атака на отбора във фаза атака.

Със сигурност отборът на Интер ще опита да излезе от мини кризата, в която попадна през месец декември, а точно отборът на Лацио може да бъде барометър за това, доколко Лучано Спалети и футболистите му са готови за участие в Европа догодина.

Интер – Лацио
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 30.12.2017г.
Час: 19:00ч.

Състави:

Интер:
1. Ханданович, 7. Кансело, 37. Шкриняр, 13. Ранокия, 21. Сантон, 11. Весино, 5. Галярдини, 87. Кандрева, 20. Борха Валеро, 44. Перишич, 9. Икарди

Лацио:
1. Стракоша, 13. Уолъс, 3. Де Врай, 26. Раду, 77. Марушич, 16. Пароло, 6. Лейва, 21. Милинкович, 19. Лулич, 18. Луис Алберто, 17. Имобиле

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker