Левски СофияФутбол

Има риск Левски да не получи лиценз за следващия сезон?

Макар и малък има шанс Левски да не получи лиценз за слеващия сезон. Това заяви Лъчезар Петров в студио “Дерби”, който е изпълнителен директор на основния спонсор на “сините”.

“Дойдохме на пазарен принцип. Никой не ни изпрати и ни каза “идете, помагайте на Левски”. Видяхме в това партньорство да сме взаимно полезни.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Когато стартираха последните разговори с г-н Сираков под каква форма клубът ще си партнира с нас, тогава се обединихме, че на Левски му е необходим не само финансов, но и капацитет от експерти. Ние, заедно с ръководството на Левски в лицето на Наско Сираков и Иво Ивков, определяме мениджърския състав.

tribunasofia

Има ли риск от неполучаване на лиценз? Иска ми се да кажа, че няма никакви основания, но предвид натрупаните задължения такава вероятност винаги има. Но смея да твърдя, че активната работа на ръководството по всяко едно направление, всяко едно задължение, рискът от неполучаването на лиценз го има, но е малък.
От друга страна не искам да прозвучи и политически, да се оправдавам какво заварихме и в каква ситуация дойдохме, но то е факт. Дали ще го кажа или не, задълженията са там, те са направени. Важното е активно да работим финансовата ситуация да се подобрява и да се работи активно за погасяване и обслужване на вече натрупаните задължения”, каза Петров.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker