betano колело на късмета
Локомотив ПловдивФутбол

Има ли намерение Крушарски да вземе ст. “Векта” на концесия? Отговорът лично от боса на “черно-белите”

В началото на тази седмица собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски е провел среща с кмета на град Пловдив Иван Тотев, на която е обсъждано бъдещето на строителните и инвестиционни планове на боса на “черно-белите”.

Основната тема е била начинът, по който ще се стопанисва ст.”Локомотив” в пловдивския парк Лаута. Както снощи ви съобщихме, Крушарски се е съгласил на варианта стадионът да му бъде отдаден на концесия, за да може в най-близки срокове да започне да строи.

На срещата обаче са обсъждани и други проекти, като нашият екип научи, че един от тях е ст.”Векта”. На съоражението представителният тим на “смърфовете” провежда своите тренировъчни занимания от дълго време насам.

Именно поради тази причина Крушарски е пожелал стадиона, като алтернатива на комплекс Лаута.

“Да, вярно е, че искаме ст.”Векта” на концесия. Ще изкачаме и ще видим какво ще стане. Още вчера съм входирал и това писмо до Общината, с което искаме да вземе ст.”Векта”.

“В момента обаче трябва да изчакаме разрешение от Общинския съвет. Нека той да мине и тогава ще говорим. Вижте, аз съм комунист човек и започвам да правя нещо, когато ми кажат – в момента чакам разрешение”.

“Този стадион не ни е толкова наложителен, но все пак ще ни помогне много. Затова не се притеснявам особено, дори и да се забави разрешението за концесия”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker