ЛокомотивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Илко Пиргов: Нямаме финансови проблеми, точката е справедлива

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов говори след равенството 0:0 с Арда.

„Точката може би е плюс за нас. Голът, който допуснахме и бе отменен заради засада някак си ни разколеба. Първото полувреме не намерихме себе си. Щастлив съм, че не ни вкараха и записахме суха мрежа.

Тази точка ще видим дали ще е важна за нас в края на сезона. Сменихме схемата, но моята работа е същата – да защитавам вратата. Справяме се добре и с двама защитници пред мен, така че ще се напаснем с новата схема. С оглед на показаното тази точка е справедлива за нас.

Добре, че го има ВАР. Съдията може би е млад, може би не са му се случвали толкова ситуации, така че нормално. Щастлив съм, че има ВАР, защото ако бях получил червен картон, мача щеше да отиде в друга посока.

Щастлив съм, че толкова години съм във футбола и се надявам докато се чувствам добре да съм тук. Никога не ми е било цел да достигна до някакъв брой мачове, а да играя хубави мачове.

Нямаме забавени плащания, заплатите се плащат на време. Искам да успокоя всички, че нямаме финансови проблеми“, заяви Илко Пиргов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg