бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Илиян Филипов преустановява работата по “Колежа”, ако и днес не получи възлагателно писмо

Строителят на стадион “Христо Ботев” Илиян Филипов заяви, че ако и днес не получи възлагателно писмо от Общината ще изкара техниката от “Колежа” и ще преустанови работа.

“Ако днес не получа възлагателното писмо от Община Пловдив, довечера цялата техника ще бъде изкарана от Колежа”, заяви Филипов.
Още миналата седмица босът на фирма ПИМК, която строи стадион “Христо Ботев”, заяви че е внесъл писмо в Община Пловдив с настояване до днес то да бъде подписано, за да продължи работата си по съоръжението.
TribunaPlovdiv.bg припомня на читателите си, че на Колежа кипи много сериозна работа през последните 2-3 седмици, като на обекта има над 70 работници.
Сега топката е в ръцете на Общината, която ще трябва да действа бързо ако не иска да създаде ново голямо напрежение, в което със сигурност ще бъдат замесени и феновете на “жълто-черните”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker