Локомотив ПловдивТопФутбол

Илиев: Почти няма момент, в който да е спокойно и да няма проблеми! Трудно ще се задържат най-добрите играчи

Капитанът на Локомотив (Пловдив) – Димитър Илиев – сподели мнението си за представянето на “смърфовете” през 2023 година и очакванията си за 2024 година. Ето какво каза той в интервю за „Мач Телеграф”.

profittips-the best football tips

Каква ви е оценката за представянето на отбора?
– С оглед на класирането и актива от точки мисля, че можем да бъдем доволни. Поставихме рекорд! Да, последните резултати са незадоволителни, но това го има във всеки отбор. Има обективни и субективни фактори, които повлияха и доведоха до спада в играта на отбора. Като цяло мисля, че от класирането и точките, които събрахме, можем да бъдем доволни.
Кое е събитието на годината?
– Най-ярко в съзнанието ми от тази година се запечатаха протестите срещу БФС и това безумие, което се случи в София в средата на ноември. Да се надяваме, че това ще повлияе по някакъв начин и ще отлепим от дъното. Най-вече като резултати и представяне на националния отбор. Иначе ще помня и рекорда, който постигнахме с Локо Пд. Историческо постижение, което много големи генерации и отбори не са успели да го постигнат. Но сам по себе си той няма да има такава тежест, ако не сме постигнали целите си. А именно класиране в Европа. Имаме потенциал това да го постигнем.

profittips-the best football tips

Коя е личността на годината?
– Трудно може да се определи личност на годината във футбола. Може би това трябва да бъде Илиан Илиев, защото отборът му е на първо място в класирането. Имайки предвид, че те не са с огромен бюджет, постигнаха добри резултати под негово ръководство и Черно море е първи. Може би наистина е един от фаворитите. Освен това той пое националите и може да кажем, че се откроява.

profittips-the best football tips

Какво очаквате от 2024 година?
– 3а 2024-та очаквам Локо Пд да се стабилизира най-вече управленчески. Виждаме, че почти няма момент, в който да е спокойно и да няма трудности и проблеми. Надявам се това да се подобри през идната година. Дано нещата да се нормализират и отборът да продължи развитието си. Трудно ще се задържат най-добрите футболисти, но това го има навсякъде по света. Няма как да се сърдим, ако някой предпочете да си тръгне и да търси по-добро развитие. През последните 5-6 години Локо Пд показа, че може да се справя и да преодолява трудностите. Говорим за отбор с история и може би най-вярната публика. Аз съм спокоен, че Локомотив ще продължи да се развива и да бъде фактор в първенството.

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker