бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Илиан Илиев: Тренирахме добре, гледахме Черно море, сега трябва да победим

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев говори преди поредния мач на “смърфовете” в Първа професионална футболна лига.

”Черно-белите” излизат в петък срещу Черно море в Каварна от 21:15.

“Както и в предните мачове казах, че отбора тренира нормално и добре. Изключение прави само Суда, който има проблем в глезена и трябва да почива около четири седмици. Всички други са в кондиция.

Гледахме Черно море, това е сериозен отбор, който е и подреден. Нашата цел е както всеки мач да играем за победа, но е много важно да разберем, че ако допускаме грешки, особено в защитен план ще ни е много трудно. Трябва да сме тактически зряли, тъй като Черно море имат добър отбор. Важното е да изчистим грешките от последния мач. Тогава допуснахме много опасности пред нашата врата, което не е типично за нашия отбор.

Добре е за нас, че нямаме много хора, които да отсъстват заради контузии. Имаме много момчета, които чакат своя шанс, така че всеки трябва да е готов да се появи в игра.

Играл съм срещу Черно море много пъти, тръпка има, но това не ми пречи. Терена в Каварна не ме плаши. Той е еднакъв и за двата отбора, но ако не е пак ще трябва да играем”, сподели Илиев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker