Локомотив ПловдивФутбол

Илиан Илиев определи първия траснфер, който трябва да направи – взима национал

Треньорът на Локомотив (Пд) Илиан Илиев е поставил на първо място в списъка си за селекция през лятото вратарят на Берое Благой Макенджиев. По информация на „Меридиан Мач” той дори е получил уверение от собственика Христо Крушарски, че финансовите претенции на проектонационала ще бъдат удовлетворени. От „Лаута” са разглеждали опцията да вземат и Илко Пиргов, но с изявите си под рамката на Берое в полуфиналите за Купата срещу ЦСКА той ги е разочаровал.

Титуляр за „черно-белите” през този сезон е мароканецът Ясин Ел Харуби, но през пролетта и той е “^колеблив. Към него обаче продължава да има интерес от чужбина и не е изключено да се стигне и до трансфер.

Договорът на Александър Витанов, който пази в дербито с Ботев, изтича през лятото и вероятно няма да бъде подновен, а третият страж Кристиян Кацарев сам е изявил желание да си тръгне и да отиде в клуб, където ще може да играе.

Ако приеме условията на Локо, Макенджиев със сигурност ще бъде първа опция за новия сезон, в който „смърфовете” се очаква да преследват класиране за евротурнирите.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker