ЛокомотивФутбол

Илиан Илиев: Няма такава публика като нашата, много неща не ни стигат за Европа

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев поздрави играчите си за победата над Левски с 3:2.

“Истина е, че не влязохме добре в мача. Имахме периоди за 1-2 минути, в които получаваме два гола. Така беше и срещу Берое. Това не говори добре за израстването на отбора като характер. На полувремето футболистите ми успяха да разберат, че нищо не е загубено. Беше важно, да ги убедим и да вдигнат главите. На полувремето бяха ги навели доста“, коментира Илиев.

„Радвам се, че при 2:2 не се върнахме в глуха защита, а продължихме да търсим гол. Иначе щяхме да загубим този мач. От към игра има какво да се желае. Като стана 2:1 знаех, че можем да го направим. Второто полувреме се отпушихме и физически бяхме по свежи, което е нормално като си имал тежък мач преди два дни срещу Лудогорец“, каза още той.

„Нямам какво да доказвам на Левски и да се връщам назад. Тръгнах си преди три години, а тогава Левски беше най-близо до спечелването на нещо. Сега съм в Локомотив и даваме всичко за този клуб.

Искам да благодаря на хората, които дойдоха днес и ни подкрепиха. Има публики, който при 2:0 ще си тръгнат от стадиона. Няма друга такава като нашата, тя остана и продължи да ни подкрепя“.

„Разбира се, че не съм бил толкова убеден колкото нашия президент. Имал съм разговори с него и съм го посъветвал да говори по-малко в медиите, защото това може да повлияе на имиджа на клуба. Като игра можем да покажем повече. Израстване като резултати има. Не сме готови за евротурнирите, дори и да стигнем до тях. За Европа трябва да имаш изграден стил. Нашата цел е именно такава, за да не допускаме такива сривове за по 1-2 минути. Трябва да имаме и стадион на който да играем, защото не е добре да гостуваме на чужди стадиони като гости. Все пак обаче, това ще е добре за нас, тъй като ще е израстване за момчетата“, допълни още специалистът.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg