Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV:Илиан Илиев: Можехме да решим мача, но не го направихме, няма лесни мачове

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев говори след края на срещата между “черно-белите” и Пирин, която домакините загубиха с 3:2.

Илиев бе видимо недоволен от играта на отбора си, които направи поредния безидеен мач за този сезон, а пресконференцията му закъсня с над 15 минути, тъй като говори дълго с футболистите си в съблекалнята.

“Допуснахме много лош мач. Говорихме, че не трябва да подценяваме Пирин. Влязохме лежерно в мача, първото полувреме имахме преимущество, но допуснахме няколко контраатаки. Второто дигнахме малко темпото, можехме да решим мача с втори гол, но след това заиграхме повече със сърце отколкото с мисъл.

Втория и третия гол бяха недопустими да оставим двама срещу един при контраатака. При последния гол не стояхме добре и тази загуба ще ни тежи доста време.

Няма лесни мачове в първенството за никой и това трябва да ни обеца на окото. Говорихме много през седмицата, за да знаем, че ни предстои труден мач. Може би последните три победи ни вдигнаха много, но ето… Равният резултат не ни стигаше и ето, че търсихме победата. Подценихме съперника и ето, че след това става доста по-трудно.

Със сигурност при 1:0 ако Райнов беше подал на Дани мача приключваше. Това са игрови ситуации, дребни неща, но главното е, че не доброто влизане в мача ни повлия. Нямаше ритъм, играхме бавно и мудно, но загубата е повече от неприятна.

Така е, показваме непостоянство. След мача с Нефтохимик видях, че футболистите са сериозни, идваме тук сега и не беше това, което бяхме виждали до момента.

Президентът Христо Крушарски също говори пред футболистите, заяви, че не е доволен от това, което е видял. Всички имахме други планове за този мач”, сподели Илиев, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker