бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Изхвърлиха Наско Узунов от Локомотив, използвал влиянието си над феновете

Ръководството на Локомотив (Пд) освобождава с днешна дата – 7 март 2014 година, административния директор Атанас Узунов от заеманата от него длъжност в клуба. Мотивите за това решение са:

– Г-н Узунов използва служебното си положение в Локомотив за влияние върху привържениците на клуба и те да участват в политически акции срещу законно избраното правителство на Република България.

– Ние като спортен клуб не искаме името на Локомотив Пловдив да бъде замесвано в политическа дейност от политически ангажирано лице, каквото е Атанас Узунов.

– Разграничаваме се от Атанас Узунов, защото той се занимава с политика и според нас влияе на част от привържениците, а клубът не иска друга битка, освен тази на спортния терен.

– Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява. Не сме против властта и искаме името на клуба да бъде свързано само със спорт и да сме встрани от политическите борби.

– Предстоят ни тежки битки на футболния терен и вярваме, че отборът и привържениците ще бъдем единни в името на доброто бъдеще на клуб с традиции, какъвто е Локомотив (Пд).

– Оттук нататък ръководството се ангажира с назначения на позиции за работа в клуба на хора, свързани с идеята Локомотив. Вярваме, че така ще бъде напълно прозрачна дейността на любимия ни клуб.

Изхвърлиха Наско Узунов от Локомотив, използвал влиянието си над феновете

TribunaPlovdivTV HD: Стойнев за освобождаването на Узунов и Маламов

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

7 Коментара

  1. Of mamooo, predi godina edva ne fo otrepaha fenovete, obache imal vliqnie nad tqh….Kokooo, glupak, ne zamesvai Lokomotiv I negovite fenove v nqkvi si tvoi shemi, oligofren !

  2. Пишете на кирилица!

    Радостно е че кърлежа вече го няма, но това че Турците(ботиФ) и комунягите(ЦеЦкА), подобрявали живота в България е толкова смешно, че чак се замислих да не сме 1-ви Април. 1312

  3. haha razpadat sa.

    aZ da kaja che u nashi selo doidoha 2 Bufira, men ma bia bati tati i bradshediti gi ibaa, posle i teh gi bia men ma ibaa
    Pa ia im vikam che sam turchin i te pama ritaa i na ibaa.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker