бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

Изпълнителният директор на Локо даде важни отговори на много въпроси

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Лъчезар Димитров и спортният директор на тима Красимир Петров дадоха официална пресконференция преди началото на пролетния дял от шампионата в Първа лига, предаде репортер на ТribunaPlovdiv.bg.

Димитров даде много важни отговори на редица въпроси относно трансферите на клуба, базата в Тракия, а също и целите пред отбора.

“Напоследък се изписаха много негативи по отношение на клуба. Искам за всички да е ясно, че до момента такова нещо не се е случвало в клуба. Сега нещата много се преекспонират. В край на сметка за да се развива един клуб е нужна ротация на футболистите.

В определен период от време можеш да решиш да смениш някой футболисти, които не играят добре. Понякога селекцията не е сполучлива и се налага промяна”, заяви Димитров.

Веднага след това изпълнителният директор даде думата на спортния такъв в Локомотив, за да разясни селекционната част.

“От един месец работя в Локомотив. Искаме изцяло да променим скаутирането на новите футболисти, но това ще стане напред във времето. До момента имаме два изходящи тренсфера на Бирсент Карагарен и Райън Бидунга. Освободени са и двама играчи – Преслав Боруков и Александър Василев.

До момента се привлекли четирима играчи – Джовани Трупе, Ерик Сорга, Денислав Александров и Христо Иванов. До края на седмицата ще подпишем с още двама играчи, които ще вдигнат класата на отбора. През следващата седмица ще подпишем договор и с Педриньо.

За момента сме привлекли повече играчи отколкото сме продали, така че не виждам нищо притеснително за феновете.

Към Пиер Зебли имаше интерес от няколко клуба, като от Химик бяха най-настоятелни. Нещата вървяха към негов трансфер, но в последния момент нещата не се случиха и той ще остане в Локомотив”, заяви Петров.

На въпрос, кога новите собственици ще дадат интервю пред обществеността Димитров заяви:

“Г-н Крушарски си дава постоянно интервюта, а другия собственик го представлявам аз с моите колеги”.

“Аз не бих казал, че има нещо неизпълнено с Христо Крушарски. Ние имахме уговорка да изплатим останалите 50%. Въпрос на сметки е обаче дали ти искаш да притежаваш 50% или 100% от акциите, тъй като може тези средства да ги инвестираш в клуба.

Целите пред Локомотив са на първо място да се развият младите футболисти. В последните години се наблюдава снишение на възрастовата граница във всички спортове не само във футбола. Мисля, че трябва да се дава път на млади футболисти, а и това е по-добре от иконимически гледна точка, защото един млад футболист е много по конвертируем.

Относно резултатите целта е място в първата шестица и класиране в евротурнирите. Ние сме дали пълна подкрепа на Александър Томаш. Времето ще покаже какво ще се случи.

Преди да тръгнем да продаваме някакви играчи на техните позиции имаме поне два варианта и се спираме на играчи, които смятам, че не са на по-ниско ниво от напускащите. Карагарен на мен ми е слабост, към него съм се обръщал като на син. Не само Карагарен, но който и да е друг играч в даден момент стига максимума си. Когато един футболист е дал 100% от себе си, не може да искаш от него да извади 200%”, заяви още Лъчезар Димитров пред ТribunaPlovdiv.bg.

Вижте още в прикаченото видео.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker