Извън БългарияФутбол

Изненадващ трети кандидат за президент на БФС се появява в последния момент

Ще има трети кандидат за президент на БФС освен Борислав Михайлов и Любослав Пенев, твърди “Тема Спорт”. Той ще обяви кандидатурата си малко преди крайния срок за внасяне на документите, който е 1 януари. Става въпрос за фигура, която е достатъчно близка и с Левски, и с ЦСКА, а също така и с Любо Пенев.

Не е ясно дали това няма да е стратегически ход на опозицията, възможно е някой да се оттегли в полза на друг или да призове неговите симпатизанти за подкрепа на другия.

Новият кандидат вече има около себе си проверени хора, които да бъдат част от екипа му. Сред тях са както футболни деятели, така и специалисти по маркетинг и спорта, юристи и трима бивши рефери, най-авторитетният от които е гласен да оглави Съдийската комисия.

“България се нуждае от коренна промяна. Ситуацията през последните 12 години е катастрофална”, каза в интервю за “Ройтерс” Любо Пенев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker