НационалиФутбол

Изключително грозно! В Македония се гаврят брутално с България

Националният ни отбор по футбол на България победи с 1:0 Македония в среща от турнира Лига на нациите. “Лъвовете” изиграха много добър мач и заслужено се поздравиха с трите точки.

Те обаче трябваше да изтърпят изключително враждебна обстановка в Скопие, като отнесоха много ругатни, обиди и подигравки. През голяма част от двубоя те бяха наричани “бугари-татари”, “бугарски п*чки” и “цигани”.

За капак медиите в Македония похвалиха привържениците си за “подкрепата”, наричайки България най-омразния си съсед. По трибуните пък се видяха и деца държащи транспаранти, на които бе задраскано българското знаме.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Фантастична подкрепа, патриотичен заряд до небесата, желания и молитви до небесата… Отдавна нашите представители не са имали такава подкрепа, идваща от сърцата на около 15 000 фенове, които не се щадяха и аплодираха през целия мач. И за това имат голямо БРАВО. Браво на тях, така се обича и насърчава МАКЕДОНИЯ”, написа изданието sportmedia.mk.
“Народът дойде да се порадва, да победи “лошите” съседи, които предизвикват нашата история, език и идентичност! Те не дойдоха да видят загубен цикъл, загубени шансове за нова битка за Европейското първенство! Футболистите не изпълниха желанието на хората – загубиха от най-омразната ни съседка. България си тръгва от Скопие с широки усмивки като голям победител. Тази “най-слаба” България във футболно отношение в историята с гордата Македония”, продължи сайтът.
“Ненадиграни, но поразени, количеството надигра качеството този път”, допълни ekipa.mk.
bet365
“Въпреки че влязохме в цикъла през юни като фаворити след представяне на Европейско първенство и плейофния финал за Световно първенство след чудото в Палермо, представянето на “червено-жълтите” в тази Лига на нациите е пълен крах, след който сериозно се отваря въпроса за (не)реалния свръхоптимизъм за бъдещето”, анализира sport1.mk.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker