бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Извънредно: Илиян Филипов входира Акт 10 за спиране на работата по “Колежа”

Собственикът на фирма ПИМК Илиян Филипов, заяви че ще входира официално писмо с искане за Акт 10 за спиране на работата поради неосигурено финансиране.

“Кметът ми се обади след комисията да отида при него, за да ме пита какво да правим. Как какво да правя, единственият вариант е да пусна акт 10, както се изисква по закон.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Когато се спрат строително-монтажните работи, се пуска акт 10, иначе се нарушава законът. Длъжен съм да го направя”, разкри Филипов пред “Пловдив24”.
Той не може да си обясни как така Комисията не знае задълженията си, които са й вменени и прехвърля цялата отговорност на кмета на общината.
“В точка 2 на решението на Общинския съвет е записано ясно и точно, че тя съставя всички актове, протоколи, съгласно договора, по време на строителството, както и всички възлагателни писма.
bet365
Задължение на Комисията, която е съставена със заповед на кмета и се председателства от Тошко Тодоров, е да състави възлагателното писмо”, добави Филипов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker