Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Извънредно: Генерален спонсор влиза в Левски

Футболният агент Лъчезар Танев сподели, че скоро се очаква Левски да има генерален спонсор. Бившият играч на ЦСКА говори пред ТВ 7/8 за възможността сините да продадат някои от звездите си.

Той е семеен приятел със собственика на сините, двамата бяха партньори в мениджърската фирма „Танев, Сираков и Ко“.

„До месец-два Левски ще има нов генерален спонсор. Със сигурност го казвам, въпреки че не е моя работа да го правя. Имам информация. В момента не ме учудват загубите на тима. И ЦСКА падна от Царско село през миналия сезон. Човек, който се занимава професионално с футбол и види как е сформиран по спешност отборът, не може да очаква нещо за този сезон“, добави още Танев.

tribunasofia

„За селекцията трябва да бъда откровен. Когато един клуб няма стабилност, много трудно бих убедил да дойде някой. Ще го подведа. Не искам да звучи самохвално, но нямам възможностите и опита с играчи, които взимат по 4-5000 евро на месец. Има в Бразилия и Южна Америка, но не работя на това ниво и не мога да помогна“, заяви Танев.

„Паулиньо е ОК. Найжьл Робърта има качества, но съм скептичен за него. Холмар Ейолфсон също беше добър. В Барселона дават по 100 милиона евро бруто на година на Меси, което е 10% от бюджета на клуба, но проблемът е, че взимаш 4-5 футболисти, които се провалят, и това е разход. В българските клубове също е така. Дават се по 100-200 хил. евро на година за някой, който се вижда, че не става“, добави още той.

„Доколкото знам, Петър Хубчев няма български паспорт. Преди време, когато се взимаше друг, се отказваш от единия и той е само с немски. Професионалист е, но ще дам пример със себе си – ако съм играл в Левски и са ми дали работа, ще направя компромис. Това е моето разбиране. Искам да помогна на клуба и в момента има трима-четирима, които могат да се продадат за добри пари. Единият е българин. Но реалните суми са по-различнип“, каза Танев.

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker