Локомотив ПловдивТопФутбол

Известен фен на Локо: Решенията сред привържениците се взимат от няколко човека

Един от големите и известни привърженици на Локомотив Пловдив – Владимир Владимиров – Дарбито, заяви че решенията сред феновете в “черно-бялата” общност се взимат от няколко човека.

profittips-the best football tips

Той отправи любопитно предложение, как това да се промени, за да могат всички привърженици да участват във вземането на ключови решения за клуба.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

ВАЖНО!!!

Нека всеки, който иска да бъде част от вземането на решенията на ЛАУТА да прочете това ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Използвам тази трибуна защото вчера за пореден път бе поставен този въпрос тук!

Та!!! Ще се възползвам от поредната възникнала дискусия, след моя публикация! Взизирам, тази от вчера, когато публикувана от мен снимка, на която присъства емблемата ни със щита доведе до спор – коя всъщност ни е емблемата и кой взима решенията?! Това е поредната такава, а имаше такива относно – как да се казва Южната трибуна или кой решава райето дебело ли да е, тънко ли да е, хоризонтално ли да е….. и т.н., и всеки път някой пита:

НЯКОЙ НАС ПИТАЛ ЛИ НИ Е?!

profittips-the best football tips

И това е така. Решенията обикновено се взимат от няколко човека и в това няма нищо нередно, докато не се намери начин – механизъм, по който да се взимат такива решения, които толкова много интересуват привържениците ни! И аз съм съгласен, че трябва да има такъв и затова сега ще ви представя това, което от толкова много време си мисля, защото наистина е важно!

Както казах – трябва ни механизъм, а може би дори УСТАВ! И тук възниква вече въпроса как така да направим, че в решенията като тези за емблемата, екипите, името на трибуните и др. да се взема предвид и мнението на привържениците на клуба. Тук е важно уточненинето – ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА КЛУБА!!! Защо правя това уточнение – защото за да има ГЛАС в тези решения, човека, който иска да се чуе неговия глас трябва по някакъв начин да ЗАСВИДЕТЕЛСТВА това, че е ПРИВЪРЖЕНИК НА КЛУБА! Тук под определението “ПРИВЪРЖЕНИК НА КЛУБА“ се има предвид следното:

profittips-the best football tips

Или да е:

1. ЧЛЕН на КЛУБА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на Локомотив Пловдив с ПЛАТЕН ГОДИШЕН ВНОС

Или:

2. МИНИМУМ ОТ ЕДНА ГОДИНА да е част от някоя измежду НЕФОРМАЛНИТЕ ГРУПИ на Лаута, каквито са например – “Организация Трибуна Спортклуб“, “Magic of Plovdiv”, ГАРАТА, WWL, “Лаута Арми“ (ЛХ/ГМУ/НАПОЛЕТАНИ), “ЛФ22”, “Бригада Пловдив“, “EAST CLUB”, “БЕСИТЕ“, “ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ“ и др. – извинявайте ако пропускам някой!

Това е първото от условията, а второто ще е:

САМИЯТ НАЧИН/МЕХАНИЗЪМ на ВЗИМАНЕТО НА РЕШЕНИЯТА!

Всичко това с “правото на вземането на решението“, не е защото някой иска да дели привържениците на един вид “официални/легитимни“ и “неофициални/анонимни“, а защото опита през годините ни показва, че когато се вземат решения или се правят допитвания в ИНТЕРАКТИВНОТО ПРОСТРАНСТВО, то в тях могат да участват хора, които не са привърженици на нашия клуб и риска от това винаги ще го има, ако не се намери начин, в който да сме сигурни, че решенията се взимат от ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Изобщо не ме притесняват плакатите. Който има пари, да заповяда! Който извади 8 милиона, да ми ги даде и тогава да седне да прави каквото си иска. Докато съм аз, Локомотив ще го има и ще става това, което аз казвам! А не това, което някой друг иска”

    “Аз гледам колко са феновете от едната страна и колко са от другата. Колко са фракциите. Аз съм една фракция, която вади парите. Това си е работа на феновете – ако идват тук да гледат спектакъл, да го гледат. Ако идват да правят циркове, да си ги правят, колкото си искат. Мен това не ме плаши.Аз в тоя живот всичко съм изкарал с кратунката си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker