бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Извадиха ориганала на първия химн на Левски за Palms Bet

Оригиналът на първия химн на ФК Левски, написан лично от Димчо Дебелянов, и още много други архивни документи бяха извадени от трезора и показани на Мило Борисов, основен акционер на компанията Телематик Интерактив България АД, работеща под марката Palms Bet, по време на посещението му в музея на ПФК Левски вчера. 

Той беше запознат детайлно с историята на клуба, както и с всеки изложен експонат, от Илия Христов от организацията “Сини сърца”, които са създатели на клубната експозиция. „Във ваша чест и в знак на благодарност към направеното от вас за клуба, си позволих да извадя от трезора и да Ви покажа лично Учредителния протокол от 10 май 1911 година на Шести софийски клуб, правоприемник на сегашния Левски, Купата на България от периода 1982 – 1991 година, и Купата на Княгиня Евдокия, сестра на Цар Борис III“, обясни Христов.

Мило Борисов разглежда експонатите в музея на ПФК Левски

Посещението на Мило Борисов в музея беше организирано по повод 108-ия рожден ден на клуба, който бе отбелязан миналата седмица. “ПФК Левски има дълга история, белязана с много успехи, както и с дейността на много ярки личности, които трябва да останат в паметта на поколенията. Освен със спортни резултати, те са се отличавали и с морални качества и са пример за подражание на поколенията“, каза Мило Борисов. 

Експонатите в музея са уникални, събирани в продължение на години и са показани по най-подходящ начин с нужното осветление и при определена температура, за да бъдат съхранени в автентичен вид. Борисов обясни, че колекцията е вълнуваща и успява да докосне всеки, който има отношение към клуба. 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker