Букмейкърски новини и казино бонуси

Игра за познавачи: Стратегът ЕВРО 2024

Всички футболни познавачи ще могат да премерят сили в нова игра, специално за ЕВРО 2024.

Тя се намира в сайта, чието лице е Христо Стоичков и в нея ще могат да се състезават всички регистрирали се в сайта.

За играта Стратегът няма да бъде изискван депозит, като участниците ще мерят сили само и единствено спрямо техните умения да познават футболните резултати.

За да постигнат успех, играчите трябва направят успешни прогнози за резултата или крайния изход от мачовете на първенството, както и да отговорят на футболните въпроси, които WINBET ще им зададе.

Стратегът следва правилата на Европейското и е разделен на рундове – три кръга от мачовете в предварителните групи, осминафинален рунд, четвъртфинален рунд и последен рунд, който обхваща полуфиналите и финала на първенството.

КЪМ ОФЕРТАТА ➡️

Успешните прогнози и правилните отговори на въпросите за съответния рунд и мач ще носят на играчите различен брой точки. Всеки познат точен резултат носи на играча 8 точки, познатият краен изход от срещата (победител или равенство) – 5 точки, а отговорите на футболните въпроси 2 или 3 точки.

За да преминат участниците в следващия кръг на Стратегът ще им трябват определен брой точки. Тези точки са валидни също и за генералното класиране в играта и за междинните класирания след първите четири рунда.

Наградите ще бъдат за първите 200 участници с най-много спечелени точки от генералното класиране след приключването на играта. Награди са предвидени и за първите петима играчи по брой спечелени точки за трите рунда в груповата фаза и в осминафиналния рунд.

За всеки рунд от играта е предвиден и отделен награден фонд, който се разпределя поравно между всички участници, които го преминат успешно.

*Пълните правила на играта може да намерите в сайта на организатора.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посоченaта в статията информация е с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker