ЛокомотивТопФутбол

Играч на Локо: Пожелавам на феновете още една шампионска титла, няма как да обичам друг клуб

Групата „The Magic of Plovdiv“, която е съставена от привърженици на Локомотив (Пловдив), стартира инициатива, в която всяка неделя представя кратки интервюта на момчетата от втория отбор на черно-белите, които участват през настоящия сезон в Трета лига – Югоизточна група. Днес е ред на Тони Лесов.

– Трите ти имена?

– Тони Иванов Лесов.

– Рождена дата?

– 29.02.2004 година.

– Роден град?

– Пловдив.

– Кой те заведе на първата ти тренировка и кой беше първият ти треньор?

– Моят баща и моят дядо ме заведоха на първата тренировка. Като наследник и член на Локо – семейство, нямаше друго място в Пловдив по-подходящо за мен, където да получа първите допири до футболната топка. Първият ми треньор беше Стойчо Драмов.

– Откога си в школата на Локомотив?

– В школата на Локомотив съм от 2011 година. Преминах през всички гарнитури на школата и се надявам скоро да успея да запиша и мачове в първия отбор, това е и най-голямата награда за труда на всеки един от нас, който сме полагали през годините. Благодаря на всички треньори, с които съм работил и съм се учил от тях.

– Спомен от първият ти мач на Лаута?

– Първият ми съзнателен спомен е как баща ми ме заведе на Лаута срещу Лудогорец. Цялата подготовка от рано, приповдигнатото настроение от сутринта и накрая кулминацията. Завършихме 1:1 с гол на Здравко Лазаров. Като състезател първият ми мач за Локомотив беше на турнир „Ливърпул“ и тогава вкарах 2 гола.

– Любим футболен отбор и футболист?

– Аз няма как да изневеря на традицията на моето семейство и да обичам друг клуб, различен от Локомотив. Любимият ми футболист е Митко Илиев. Харесвам начина, по който гледа играта, във всеки един момент по време на мача може да отиграе нестандартно някое положение, което да изненада противниците. Меси е футболистът в световен мащаб, на когото се възхищавам.

Харесвам също и Челси, имаме млад страхотен мениджър и въпреки че титлата този сезон започва да се отдалечава, си мисля, че точно Тухел е мениджърът, който може да я върне обратно в Южен Лондон.

– Какво обичаш да правиш в свободното си време?

– Срещите и разходките с близки приятели, разговорите с тях са ми любими и предпочитани в свободното ми време.

– Любима песен от агитката?

– „Радост и Тъга“ – песента, която описва историята на Локомотив и безграничната любов към клуба независимо от състоянието, феновете са винаги зад Локомотив!

– Пожелание към феновете на отбора?

– Пожелавам на всички на първо място да са живи и здрави. Да имаме още поводи за радост и да добавим още една шампионска титла! Само Локо!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg