Локомотив ПловдивФутбол

Играчът на 16-я кръг Веселин Марчев: С идването на Ераносян напрежението се тушира

Един от асовете на Локомотив (Пд) Веселин Марчев спечели приза на пресклуб България за играч на 16-я кръг от Първа лига.

“За да го разбереш новия шампионат, трябва да имаш висше образование. И да имаш не е ясно дали ще го разбереш”, каза Марчев за новия формат на първенството.

“Имаше създадено изкуствено напрежение отвън, което се пренесе и при нас в съблекалнята. С идването на новия треньор това напрежение се тушира, започнахме да играем по-спокойно и започнахме да побеждаваме. Има заряд, емоция, вдъхва ни самочувствие, наистина добър треньор”.

“Преди всяка тренировка и мач говори с всеки футболист поотделно, казва му какво иска от него, какво трябва да подобрява, къде да задържи нивото. За мен един треньор трябва да е преди всичко психилог, да знае с всеки един как да разговаря. Да разбира всички и да може да подготви играчите да са готови на 100%”, добави още футболистът.

“Президентът си е президент, може да си говори каквото иска. Опитваме тези неща да не ни влияят толкова”, коментира няколко избухвания на президента Крушарски Веско Марчев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker