Локомотив ПловдивФутбол

Иван Тотев: Започваме Бесика с 1,5 млн. Чакаме 960 000 от Марешки

Кметът на град Пловдив коментира днес в пространно интервю са спортния ежедневник 7 дни спорт ситуацията около построяването на Трибуна Бесика на стадион Локомотив в парк Лаута.

Вижте какво заяви Иван Тотев:

“Истината е, че има финансова криза и всеки се нуждае от подкрепа. Помагаме много и на двата елитни пловдивски отбора. В момента община Пловдив полага огромни усилия да помага на Локомотив, защото той е отборът в по-голяма нужда. Миналата година с помощта на държавата направихме осветлението на стадион Локомотив, общината даде 1,1 млн. лева. По същия начин дадохме и на Ботев седалки за 960 000 лева. плюс информационното табло, която ще купим.  Драмата е с бъдещето на стадион Локомотив. Има проект за Трибуна Бесика. Мястото, където е стадионът, е една от първите селещни могили на Балканския полуостров. Точно за това феновете са много амбицирани да направят музейна част в трибуната. Около 4 млн. лв. е целият проект. Това, което мислим да започнем е на стойност 1,5 млн. лв., като там чакаме около 960 000 лв. от Марешки. “

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker