Ботев ПловдивФутбол

Иван Стоянов: Имам договор с Ботев и няма къде да ходя

Атакуващият халф на Бо­тев (Пловдив) Иван Стоянов, който заедно с още трима бе освободен преди последния двубой с Пирин (Бл), заяви, че ще се яви на първата тренировка на отбора за годината, която е планирана за 9 януари.

Освен него от тима бяха отстране­ни Милен Кикарин, Стенио дос Сантос и Даниел Кутев. Кика­рин обяви в социалните мре­жи, че има доста неща, които да каже, ако си отвори уста­та. Вчера Тема Спорт” по­търси за мнение Иван Стоя­нов.

“Казаха ни след последния мач с Пирин Благоевград, че всички сме си футболисти на тима и че след Нова година ще ни кажат, ако има някакво дру­го развитие. На този етап е това. Няма други подробности, които са ни казали”, спо­дели бившият футболист на ЦСКА, Лудогорец, Сливен и др.

“Аз имам договор с Ботев и няма къде да ходя. Трябва да се явя на първата тренировка. Контрактът ми е до лятото догодина. Въпросът е отбо­рът да се стабилизира, финан­сово да е наред. Другото е лес­на работа. Можеше и по-доб­ре да се представим, но така е било писано”, завърши Стоя­нов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker