Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Ибрахимович разорява букмейкърите

Златан Ибрахимович се превърна във враг №1 на букмейкърите на Острова. Шведът вкара три гола в първите два мача във Висшата лига.

Очевидно и феновете на спортните залози също са били убедени, че той ще бележи и данните на букмейкърите показват, че те са загубили общо 10 млн. паунда (11,5 млн. евро) заради Ибра. “Минаха само два кръга, но вече е пределно ясно. Всеки път, когато Златан вкара, ние ще плащаме – изплака Алекс Донахю от “Ладброкс”, но едва ли ще предизвика съчувствие, цитиран от “7 дни спорт”.

– Феновете в цялата страна залагат на него и ако той подобри рекорда за най-много голове в рамките на един сезон, със сигурност ще стане нападателят, който ще струва най-много пари на букмейкърите в цялата история”. А рекордът за най-много попадения във Висшата лига в рамките на един сезон е 31 гола и се държи от Алън Шиърър, Кристиано Роналдо и Луис Суарес. И само за един мач коефициентът Ибра да го подобри падна от 34.00 на 17.00. Естествено, той е фаворит да стане голмайстор с коефициент 4.00.

Заложи на Златан Ибрахимович в bet365 и вземи Депозит бонус от 100 лева от ТУК.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker