Локомотив ПловдивТопФутбол

Зюмбилев призова за бързи действия по централната трибуна на “Лаута”, иначе средствата за нея трябва да се върнат

Областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев даде изявление пред медиите, след като бе направена проверката на стадион “Локомотив”. На него той отговори на важните въпроси около строителството на новия стадион.

“Не открихме никакви нередности, абсолютно всичко е изрядно по документацията и с изискванията за лицензиране на клуба.”

“Това, което виждаме – няма никакви пречки ПФК Локомотив да получи лиценз за тази година и за този сезон да играе на стадион “Локомотив”.”

На въпрос дали са осигурени средства за построяването на централната трибуна, Областният управител заяви: “Да, има осигурени средства. Както каза и господин Борисов, за момента е необходимо да се ускори процедурата, за да се започне организирането на обществени поръчки и след това да се пристъпи към самото изграждане.”

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Хубаво е това нещо да стане тази година, за да не стигне до случай Локомотив и Общината да загубят тези средства, затова трябва се действа по-бързо.”

“Чака се в момента МРБ, аз също като областен управител съм се ангажирал с това нещо. Ще искам една среща с министър Цеков, за да може и неговият екип да дойде на място в Пловдив, да се запознаят с проблемите на града. Да дойдат на среща в Пловдив с бизнеса и обществеността, за да може всички тези текущи въпроси да бъдат решени.”

tribunasofia

“Има и други въпроси, които засягат град Пловдив – околовръстното, водоснабдяването, много са нещата и те всички са свързани с Министерството на регионалното развитие и благоустройството.”

“Тази седмица ще изпратя официална покана на Министър Цеков и неговия екип да дойдат в Пловдив, на която да направим среща и да обсъдим всички въпроси, включително и тези за трибуната на стадион “Локомотив”.”

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker