Локомотив ПловдивФутбол

Зума: Трябва да благодарим на Войнов! Очаквам успехи от Акрапович

Почетният президент на Локо Пловдив Христо Бонев коментира пред “Тема Спорт” последните събития в клуба и най-вече треньорската рокада.

“Трябва да благодарим на Войнов за това, което направи в Локомотив, тъй като при него ситуацията се усложни с напускането на 9 основни състезатели през лятото. Това оказа много негативно влияние върху играта и цялостната обстановка в отбора. Въпреки всичко обаче той съумя да спечели 20 точки, което не сме и очаквали. С тези няколко загуби и освиркванията от страна на нашите фенове той сметна, че всичко това е насочено срещу него. Той направи така, че да си тръгне след победа и за да помогне на Локомотив. Войнов ми каза лично преди мача с Етър какви са намеренията му. Ние сме съотборници още от националния отбор, където сме играли заедно. Той напусна с високо вдигната глава, каза Зума.

За новия наставник Бруно Акрапович Бонев добави: Това е решение на г-н Крушарски. Не сме говорили много, тъй като той замина за Аржентина. Това е изборът му. Сигурно са се разбрали с Войнов предварително. Нямам представа какво се е разбирал и с новия треньор, тъй като съм далеч от отбора. Очакваме успехи от Акрапович”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker