Локомотив ПловдивФутбол

Зума: Очаквам титла от Локомотив

В интересно интервю легендата на Локомотив Пловдив – Христо Бонев изказа мнението си за юбилея на отбора, какви са очакванията му за бъдещето пред тима и предстоящите световни квалификации на националния отбор по футбол.

Всички, които обичат Локомотив като мен, няма как да не са развълнувани от наближаващия 90-годишен юбилей на клуба. Това е важен момент за всеки от нас.

Искам да кажа, че тези празненства се случват благодарение на г-н Крушарски и феновете, които от доста време неуморно работят за осъществяването на това нещо. Иначе за мен Локомотив е нещото, заедно със семейството, което осмисля моето съществуване.

Дал съм целия си живот на този клуб, преживял съм страхотни мигове. Макар че годинки-те напредват, продължавам да съм в Локомотив, да помагам с каквото мога и мисля, че феновете го виждат и оценяват.

Локомотив е една страст… Когато някой стъпи на „Лаута”, разбира за какво става въпрос и става част завинаги от тази магия. Откакто започна демократичният преход в България, доста хора се изредиха на кормилото на Локомотив и се опитваха да помагат.

Не е нужно да изреждам всички. Основна роля обаче имаха феновете, които в един много тежък момент застанаха зад клуба си и успяха да спасят неговото съществуване.

Смятам, че в последната една година, откакто с издръжката се зае г-н Крушарски, нещата са много по-различни. Локомотив е финансово стабилен, играе добре и върви в правилната посока.

За празника искам да пожелая здраве и щастие на всички, които обичат Локомотив. Иска ми се в близките години да си направим един подарък за юбилея -да се радваме отново с титла, както беше при вече покойния Георги Илиев.

В същото време искам да пожелая на националите успех в предстоящите квалификации. Уважавам изключително много Ивайло Петев.

За мен той е отличен специалист, който се нави в толкова тежък за футбола ни момент да води националния тим. Бих посъветвал футболисти те да не подхождат с мисленето, че сме аутсайдери, защото няма да стигнат до никъде по този начин.

Видяхте какви отбори се класираха на европейското. Видяхте как Португалия, отбор който бихме пред това макар и в контрола, стана шампион Всичко това показва, че в съвременния футбол аутсайдери нямаи трябва да си вярваме, каза Христо Бонев за “Меридиан мач”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker