Локомотив ПловдивНационалиТопФутбол

Зума: В целия си живот не съм виждал по-голям късмет от равенството с Украйна в Одеса

Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев направи равносметка на завършилия цикъл световни квалификации. България завърши на четвърто място и за пореден път ще пропусне голям форум.

“Не ми се иска много-много да разсъждавам за националния огбор, защото много негативни неща могат да се кажат и много малко позитивни. Виждате как в европейския футбол как много страни, които вие, журналистите обичате да наричате джуджета, започват да си вярват, че могат да станат великани, а великаните виждат, че това което хвърчи, не се яде…За нашият отбор какво да кажа?

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Боби Михайлов казва, че сме на средно ниво. Аз мисля, че нивото ни е слабо и доста под средното. От това, което избра като футболисти Ясен Петров, по-добро нямаме. Казвате, че е дал шанс на 39 футболисти за една година. Това показва, че той търси и е стреми да намери най-качествените момчета, но колкото и да търси, няма да попадне на нещо по-сполучливо. Припомняте ми равенството срещу Италия и дали го отдавам на късмет?

tribunasofia

Като говорим за шанс във футбола, аз по-голям късмет от това, което гледах срещу Украйна в Одеса (1:1), не мога да си представя. В целия си живот не съм виждал такова нещо”, коментира Зума пред “Мач Телеграф”.
“Ако трябва да отлича някого, бих казал, че съм влюбен в играта на двамата вратари – Даниел Наумов и Светослав Вуцов. Имат отлична фигура и физика и за поста, на който играят, имат и уменията, и ми изглеждат две много сериозни момчета. Израстване виждам и в братята Петко и Андреа Христови, които не се притесняват и от най-големите звезди във футбола.
bet365
За Кирил Десподов отдавна съм си казал мнението. Това момче може да играе в почти всеки европейски отбор”, казва още Бонев. Според него проблемът на националния отбор не е в селекционера и той очаква Ясен Петров да бъде оставен да работи.

Коледа на четири колела от Palms Bet

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker