ЛегендиЛокомотив ПловдивФутбол

Зума: Аз свързах Едо и Крушарски

Христо Бонев не скри радостта си от това, че Едуард Ераносян е новият старши треньор на Локомотив.

Вижте какво каза почетният президент на “смърфовете”:

“Това е точният човек. Мнението ми беше, че е редно наше момче да замени Илиан Илиев след оставката. Споменах името му и всички бяха изненадани.

Намерих телефона му и му звъннах. После говорих и с Христо Крушарски и той беше изненадан от предложението ми. Дадох му телефона и се радвам, че са се разбрали бързо и Едо вече си е у дома”, каза Зума.

“Видяхме се и усещането беше, сякаш сме живели 30 години под един покрив. Да, не бяхме в цветущи отношения, но сме локомотивци и сме част от едно голямо семейство. Надявам се да върне отбора на победния път. Той може да успокои момчетата и да върне самочувствието.

Няма да му давам съвети и да се меся в работата. Никога не съм го правил. Лоша дума за наш треньор от мен няма да чуете. Сега е редно всички да подкрепим Ераносян. Той има нужда от това”, допълни Бонев, цитиран от “7 дни спорт”.

Подобни

3 Коментара

  1. Не се прави на светец утре ще почнеш да го плюеш а Едо ра разлика от теб има достойнство ще си тръгне така че отивай си ти Лаута вече не те иска

  2. След всички беди който докара на клуба всички интриги псувни кражби реши да правиш свирки на Едо който не понасяш щото е поуспешен от теб.Само и само да останиш почетен президент и да лапаш още и си мислиш мръснико Зулум че като се хвалиш ние ще ти вярваме .Иди си с мир

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker