Други спортове

Златни медали за най-малките грации от Тракия-Елит Пловдив

Златни медали спечелиха най-малките грации от клуб по художествен гимнастика Тракия-Елит Пловдив по време на националния турнир Държавна Гимнастрада, който се проведе в неделя, както и на международния турнир „Спартак“ ден по-рано.

profittips-the best football tips

Най-малките грации се справиха отлично на Гимнастрадата, като успяха да спечелят четири златни и един сребърен медали и впечатлиха всички с представянето си.
По време на международния турнир „Спартак“, който се проведе в петък и събота, момичетата постигнаха първо и трето място с ансамблите 2017 г. в категория А и Б.

profittips-the best football tips

Дивна Люцканова и Лина Аксой спечелиха сребърни медали в индивидуалното представяне. Двата турнира са част от календара на Българската федерация по художествена гимнастика, а СК Тракия-Елит Пловдив е утвърден клуб с десетилетна история в художествената гимнастика.

Поздравления и благодарности към децата и треньорите отправи президентът и старши-треньор на клуба, Лина Куманова.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker