Локомотив ПловдивФутбол

Златински в любимата съблекалня след мача

Бившият капитан на Локомотив Христо Златински се показа като истински кавалер на футболната игра и въпреки че по време на мача срещу любимия си отбор изхаби доста нерви, веднага след последния съдийски сигнал постъпи като спортсмен. Докато неговите съотборници празнуваха победата в съблекалнята за гости на Лаута, Ицо отиде в тази на домакините, за да поздрави бившите си съотборници и новите момчетата, които защитават черно-бялата фланелка. Златински прекара около 10 минути в компанията на футболистите на Локо, след което се прибра в тази на гостите, за да се преоблече.
На излизане той държеше в ръката си черно-бяла фланелка, която явно си бе взел за спомен от срещата, но премина през очакващите го журналисти на бегом и не спря да сподели мнението си от мача. Националът специално се спря при лекаря д-р Павлов и домакина Краси Костов. Сигурно е имало и освирквания по мой адрес. Нямаше как обаче сърцето ми да не потръпне, когато чух агитката да скандира моето име по време на мача, сподели на тръгване Златински.

 Източник: marica.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker