Ботев ПловдивТопФутбол

Зингаревич категоричен: Нямам намерение да продавам Ботев! Предстоят радикални промени

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич използва клубната телевизия на “канарчетата” за да се обърне към “жълто-черната” общественост.

Руският милиардер разкри, че няма никакво намерение да продава пловдивския клуб, а освен това предстои да бъдат взети радикални решения.

ТribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

profittips-the best football tips

Уважаеми ботевисти, в качеството си на основен акционер на футболен клуб Ботев и с оглед на последните събития породили разбираемо напрежение сред жълто-черната общност, се обръщам към вас, за да ви уведомя за решенията, които взех:

1. Искам да споделя, че нямам никакво намерение да продавам Ботев Пловдив. За последните три години такива предложения
са ми били отправяни многократно като всяко едно от тях е било отказвано.

2. Осъзнавам много добре какво означава Ботев за Пловдив, както и осъзнавам мястото, което в момента заема. Разбирам и своето място в създалата се ситуация, която съм решен да променя радикално.

Ще фокусирам изцяло вниманието си върху това да направя нужното Ботев Пловдив да заеме мястото, което му се полага, опирайки се на неговите традиции. С оглед на това държа да Ви уведомя, че ще бъде направен цялостен анализ на работата на всички отдели и служители в клуба, като всеки един от тях, който некачествено е свършил работата си ще напусне нашия клуб.

Ще направя нужното вашето разочарование да остане в миналото и заедно да се радваме на бъдещите успехи на Ботев Пловдив.

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker