Ботев ПловдивТопФутбол

Зингаревич искал Любо Пенев, оплака се от пловдивския бизнес

Над един час продължи срещата между Антон Зингаревич, представители на Бултрас, на Сдружение Ботев. На нея присъстваха и Марин Бакалов, Георги Титютков, както и спортният директор Артур Платек.

Пред пловдивския хотел, в който се проведе сбирката, се наблюдаваше засилено полицейско присъствие, както и частна охрана. Самият Зингаревич влезе от страничен вход. Представителите на Бултрас напуснаха залата малко преди да свърши срещата.

profittips-the best football tips

На срещата Зингаревич е обявил, че преди да привлече Станислав Генчев, е разговарял с Любо Пенев, който на два пъти е променил условията си. Също така е било обявено, че Генчев е искал футболисти над 28-годишна възраст, а политиката на Зингаревич е да се взимат по-млади играчи, които да се обиграват и продават.
Относно Тимур Дагуев, когото феновете на Ботев търсиха миналата седмица на базата в Коматево, на срещата е станало ясно, че той отговаря за изходящите трансфери в Ботев. Имало е критики и към школата на Ботев и към Даниел Коен, но Зингаревич е обявил, че той се справя добре.
Зингаревич също се оплакал, че пловдивският бизнес не му помагал финансово. Освен това, на срещата се е изказал и Артур Платек, който заявил, че след 1 година ще се види неговата работа, пише още “Факти”.

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker