бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Зингаревич: Загубих уважението си към Неделев! Реши да си тръгне за 5 минути

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич обвини Тодор Неделев в лъжа и заяви, че вече е загубил уважението си към бившата звезда на “канарчетата”.

“Искам да кажа как стоят нещата от моя страна и от страна на клуба. Тошко имаше договор за 3 години, като през юни изтичаше втората година. В договора имаше и клауза, при която може да разтрогне през юни, aко е искал да остане дори не е трябвало да преподписва.

Mиналата вечер в 20:30 часа в клуба имаше обаждане от неговия агент, че има предложение от Лудогорец и иска да проведем разговор. Вчера сутринта проведохме среща, на която те ни представиха офертата и казаха, че предвид факта, че договорът му изтича юни не можем да искаме много пари. Освен това от обаждането вечерта на сутринта всички документи вече бяха готови за нотариус. Как става толкова бързо това?

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Аз казах, че не е до парите, а до това какво иска Тошко. Аз имах и личен разговор с Тошко и му казах, че знам за офертата и трябва да я обсъдим, за да вземем решение. Във връзка с изтичането на договора имахме 3 опции – да си тръгне, да преподпише с Ботев или да оставим всичко за лятото, ако не може да реши сега, тъй като трансферният прозорец затваря.

Той ме изслуша и каза, че трябва да говори с мениджъра си. След 5 минути ми звънна и ми каза, че решението му е да си тръгне.

Аз прочетох това, което той каза, че няколко пъти ме е питал дали искам да остане и казвам, че не е така. Не ме е питал няколко пъти дали искам да остане в клуба. Загубих уважение към него.

Аз загубих уважение към него като човек. Г-н Филип Филипов също присъства на разговора и превеждаше всичко, което говорихме. Истина е, че му дадох 3- те опции, а той след 5 минути ми каза, че иска да си тръгне.

Доколкото знам от последните часове всичките документи са били подписани и сделката е финализирана преди затварянето на трансферния прозорец.

Звъннаха ни в последния ден от трансферния прозорец. Не бяхме планирали да се разделяме с Тошко.
Както само може да видите и анализирате от последния мач през уикенда и реакцията на неговия съотборник, когато беше сменен, явно е имало хора, които са знаели, че това е последният му мач с Ботев.

bet365
Като клуб предложихме на Тошко да остане при нас, но той избра да отиде в Лудогорец.

Разбирам феновете на Ботев, че това е тежка раздяла, но във футбола това е нормално. Разбирам и Тошко, че е приел офертата. Респект за това, което направи за Ботев в последните 10 години, като е взимал и най- висока заплата от играчите. Той е един от най- великите футболисти в историята на Ботев в последните години. Тошко подписа договор с Ботев за 3 години през юли 2021 г., когато беше контузен. Въпреки това му гласувахме пълно доверие.

⚽ 30 лв. БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + 300лв. БОНУС ЗА МАЧОВЕТЕ ДНЕС ➡️

В Ботев той получаваше голяма заплата, но в Лудогорец ще взима повече. Разбирам го, разбирам и феновете, но за мен той не казва истината”, заяви Зингаревич пред “Пловдивнюз”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

3 Коментара

  1. Позната история, като почнеш от Клуб 500 и стигнеш до Тошко Дюнера! За жълти стинки ще си продадат и майките!

    2
    2
  2. Правилно г-н Зингаревич. Тошко Ви предаде. Предателите нямат място в отбора

    5
    2
  3. Каза ли им го Цингаревич. Кривоглавия танкист пусна сълза. Голям артист излезе белоземския дюнержия. Добре го е научил от Ачо сълзата.

    4
    3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker