бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Зико: Ще гласуваме на следващата сесия на Общинския съвет още 22,5 млн. лева за “Колежа”

Кметът на Пловдив Здравко Димитров – Зико заяви, че са нужни още 22,5 млн. лева за цялостното довършване на стадион “Христо Ботев”. Тези средства ще бъдат гласувани на следващата сесия на Общинския съвет.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Срещнах се със строителя на стадион “Христо Ботев” и обсъдихме вариантите за довършване на спортното съоръжение.

Настоявам козирката и фасадата на стадиона да бъдат напълно завършени и ще вкарам предложение на следващата сесия на Общинския съвет да бъде подсигурен необходимият ресурс, който ще се разплаща в три бюджетни години. За цялостното завършване на стадиона са необходими още 22,5 млн. лв. Успяхме да договорим със строителя да не изисква лихва за отложените плащания.
Същевременно няма да спираме да търсим други източници на финансиране и да представяме казуса пред държавните институции.
Призовавам феновете за толерантност и сътрудничество. Всички сме нетърпеливи да видим стадиона завършен, но излишното напрежение забавя и пречи на работата.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker