бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Зико поиска да се отпусне нова шестцифрена сума за “Колежа”

Кметът на Пловдив Здравко Димитров – Зико поиска да бъдат отпуснати допълнителни средства за строителството на стадион “Христо Ботев” в размер на 166 500 лева. Това стана след официално запитване от страна на градоначалника. Причината за това му искане е голямата инфлация и поскъпването на строителството.

Това стана ясно след като бе публикуван дневния ред за предстоящата сесия на Общинския съвет в града. Предложението е по т. 5 от дневния ред – “Изменение на бюджета на община Пловдив за 2022 година”:

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Постъпил е доклад №22ВК-1232 от 29.06.2022 година от Директор на дирекция “Обществени поръчки“ и писмо № 22ВК-1225 от 28.06,2022 година от Директор дирекция “Строителство и инвестиции“* относно осигуряване на 166 500 лева за обект: Стадион “Христо Ботев” в УПИ I – спортен терен, кв.16 – нов по плана на кв. Каменица, гр. Пловдив, бул. “Източен” №10. Допълнителните средства са за извършване на следните видове дейности:
Трафопост с 2 броя трансформатори; трафопост без трансформатори и изграждане на кабелни линии 20 KV – 600 метра, включващо монтаж, подвързване и протоколи за освидетелстването им. В бюджета за 2022 година са предвидени 300 000 лева, но с оглед рязкото поскъпване на строителните дейности, кабелите и другите необходими материали за изграждането им е необходимо увеличение със 138 000 лева. Средствата се планират по бюджета на първостепенния разпоредител.”
Кметът на Пловдив предлага средствата да бъдат осигурени от предвидените за собствено финансово участие на общината по проект “Красива България“. Предложението ще бъде гласувано на следващата сесия на Общинския съвет на 7 юли (четвъртък).

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker